Forrige torsdag ble det klart at Hanne Mjøen blir supportartist på Astrid S konserten under UKA i Trondheim.

– Med flere låter roterende på NRK P3 har artisten fra Oppdal opparbeidet seg et navn som har begynt å feste seg for mange. De kommende ukene byr på nytt singelslipp for artisten, «Future», et høyenergisk «anthem», med svulstige melodilinjer og spennende produksjonsuttrykk. Vi gleder oss til å se hva Hanne Mjøen har å by på fremover, og ikke minst se henne live i Storsalen, skriver arrangøren om artisten og nyheten på Facebook.

– En stor ære

Hanne Mjøen har lagt bak seg en travel musikksommer, hvor hun blant annet har spilt på to store festivaler, Findings og Slottsfjell. I tillegg til å få spille på to av de største festivalene i Norge, fikk hun også mulighet til å spille på Norges nordligste utescene, på Oggasjakka i Honningsvåg.

Hanne Mjøen uttalte til Opdalingen tidligere i høst at hun enda ikke har fått spilt solomaterialet sitt i Oppdal enda, men at hun håpet at hun kunne få til en konsert på hjemmebane i nærmeste framtid. Enn så lenge spiller hun «nesten» på hjemmebane, når hun entrer scenen under UKA i Trondheim.

Hanne Mjøen blir også å se som oppvarmingsartist på Astrid S sine konsertdatoer i Norge, en del av hennes omfattende verdensturné.

– At Astrid har invitert med på turneen sin, ser jeg på som en stor ære. Astrid er en av artistene som inspirerer meg mest om dagen, og jeg gleder meg masse til å dele scene med henne i høst, sier Hanne stolt.

– En fin måte å utvikle meg som artist på

– Hva tenkte du selv da du ble spurt om å være supportartist på konserten under UKA og at du skal være med på hennes Norgesturne?

– Det er utrolig stas å få være med Astrid S Norge rundt. Dette er min første turné, og de fleste spillestedene er for lengst utsolgt, så det gjør det ekstra gøy. Jeg gleder meg så mye. Vi skal reise rundt i samme nightliner, så det blir mye tidsfordriv og sene kvelder der, forteller Mjøen til Opdalingen.

Oppdalingen tror hun kommer til å utvikle seg mye som artist i løpet av denne turneen.

– Det kommer til å bli utfordrende for meg å overbevise publikummet til Astrid S, noe jeg tror jeg vil lære mye av. Vi skal også spille flere kvelder på rad, og det har jeg aldri gjort før, sier hun.