Her glipper seieren for Elias

Helgens løp i Eagle River ble første løpshelg på to og et halvt år hvor Elias Ishoel ikke sto på toppen av pallen.

En halv runde etter Elias Ishoel passerer Daniel Benham og legger seg i front kommer han for langt utpå kanten, og faller av skuteren.  Foto: Skjermbilde snocross.com

Sport

Fredagen gikk ikke helt som håpet for Elias Ishoel. Etter første løpskveld denne helga sa han til snocross.com at til tross for at han kjørte inn til fjerde plass, så var det hans verste løpskveld denne sesongen.

I lørdagens løp tok han andre plass i første kvalifiseringsheat. I det andre heatet lå han an til å vinne, men like før start stoppet motoren på scooteren, og han havnet bak.

Daniel Benham er raskest ut fra start i finalen, og beholder teten uten utfordringer de første minuttene. Fire minutter inn i løpet kommer Elias opp mot Benham, og smetter forbi.

Men etter å ha hatt ledelsen i et halvt minutt treffer han en kant, og havner av banen og scooteren.

Han kommer seg opp på scooteren igjen, fortsetter løpet og tar inn 10 sekunder på de i front. Likevel ender oppdalingen på en skuffende sjetteplass i finalen.

Oskar Norum, svensken som tok sin første seier i pro-klassen dagen før, vinner igjen og tar en dobbel.

Elias skriver selv på sin Instagram at han ikke er særlig fornøyd med sin egen prestasjon.

– Dette var den første lørdagen denne sesongen at jeg ikke vant, og første løpshelg uten å vinne på 2,5 år. Det var en «streak» jeg ikke ville miste.

Neste helg skal det hele avgjøres, på samme bane i Eagle River som i helgen.

Elias beholder poengledelsen med 608 poeng, 81 poeng foran Francis Pelletier med 527 poeng. Oskar Norum ligger på tredjeplass med 511 poeng med en løpshelg igjen.