Timon kjører tre WC-renn på tre dager

Timon Haugan får tre sjanser i verdenscupen i helga.

Timon Haugan fikk sitt gjennombrudd i Chamonix i fjor vinter.  Foto: Gabriele Facciotti, AP

Sport

Norges Skiforbund sender elleve utøvere til sveitsiske Adelboden og de tre teknikkrennene kommende helg.

Timon Haugan kjørte inn til en 20. plass i slalåmen i Zagreb onsdag og begynner å nærme seg de ti beste. Det var bare ett sekund opp til 5. plassen for Haugan som kapret nye verdenscuppoeng.Det skal kjøres storslalåm fredag og lørdag. Søndag er det slalåm på programmet i Sveits. Haugan er langt dårligere ranket i storslalåm og starter fredag med startnummer 62.

I Zagreb-slalåmen ble det lite å juble for sett med norske øyne. Henrik Kristoffersen ble beste nordmann på 10.-plass.

Dette er Norges lag i storslalåm:

Henrik Kristoffersen (Rælingen), Leif Kristian Nestvold Haugen (Lommedalen), Rasmus Windingstad (Bærum), Aleksander Aamodt Kilde (Lommedalen), Lucas Braathen (Bærum), Fabian Wilkens Solheim (Heming), Atle Lie McGrath (Bærum), Patrick Haugen Veisten (Nero), Timon Haugan (Oppdal).

Adelboden, slalåm:

Kristoffersen, Nestvold Haugen, Haugan, Braathen, McGrath, Sebastian Foss Solevåg (Spjelkavik), Jonathan Nordbotten (Ingierkollen/Rustad).

(©NTB)