Ny sponsoravtale for Rennebu IL: - Dette betyr mye for oss

Rennebu idrettslag inngår ny, fireårig samarbeidsavtale med Orkla Sparebank.

Terje Sletvold (helt til høyre) er sponsoransvarlig i Orkla Sparebank. Mandag kveld var han på skistadion på Berkåk og signerte en ny fireårig avtale med Rennebu idrettslag, passende nok omgitt av en stor flokk unge skientusiaster.  Foto: Jan Inge Flå

Sport

Rennebu idrettslag og Orkla Sparebank signerte denne uka en ny samarbeidsavtale. Dette betyr at samarbeid mellom idrettslag og lokalbank videreføres i fire nye år.

Avtalen omfatter både driftsmidler til laget, støtte til arrangement som gir laget flere inntekter, støtte til yngre talenter i tillegg til det årlige Talentstipendet.

- For oss betyr dette mye, og denne avtalen gjør at vi kan opprettholde aktiviteten i laget, sier leder i Rennebu idrettslag, Mari Ytterhus.

Sponsoransvarlig i Orkla Sparebank, Terje Sletvold (t.v), nestleder i Rennebu idrettslag Oddvar Myrmo og leder Mari Ytterhus under signeringen av ny, fireårig samarbeidsavtale mellom bank og idrettslag. 

 

Orkla Sparebank etablerte seg med eget avdelingskontor i Rennebu i 2010, og har altså 10-årsjubileum som lokalbank i Rennebu i år.

- Vi føler oss trygge på at dette blir en viktig avtale for barn og ungdom i Rennebu idrettslag. I tillegg vil det generere mangfoldet av aktiviteter og gjør dermed kommunen attraktiv å bo i, sier sponsoransvarlig Terje Sletvold i Orkla Sparebank.

Da snøen endelig kom, var ikke entusiastene sene om å ta løypene i bruk. Mandag kveld var det derfor et yrende liv på skistadion under det som må karakteriseres som bortimot perfekte for skitrening.

Det var derfor passende at signeringen av sponsoravtalen mellom idrettslag og bank foregikk i skistuggu. Begge parter er godt fornøyd med samarbeidet, og Sletvold understreker at avtalen føyer seg inn satsningen i Rennebu etter at Rennebu kommune inngikk en ny avtale med Orkla Sparebank.

- Vi som selvstendig lokalbank er i den heldige situasjonen at vi bestemmer selv hvordan overskuddet benyttes. Det nyter lokalsamfunnet, herunder medlemmene i Rennebu idrettslag godt av, sier Sletvold.