JuniorSommer i Oppdal - prøv ulike aktiviteter

Denne sommeren har idrettslag og klubber i Oppdal gått sammen om å lage et aktivitetstilbud for barn og unge.

Curling er en av idrettene man kan prøve seg på dersom man blir med på JuniorSommer i Oppdal.   Foto: Arkivfoto

Sport

Mange ulike idretter står på planen, og tilbudet gjelder barn og unge fra 8-15 år.

Idrettene/aktivitetene som står på planen er tennis, golf, rulleski, curling, ironman-test, tuftepark/hinderløype, skating og skiskyting. Tilbudet er et lav-terskel-tilbud, og alle som oppholder seg i Oppdal er velkommen.

- Om du er mellom 8 - 15 år og enten bor, har hytte eller gjester Oppdal i sommer - er du velkommen til Juniorskolens aktiviteter, skriver Margrete Blokhus i en pressemelding.

Ungdommer som instruktører

JuniorSommer starter opp i uke 28, og har varighet til og med uke 32. Det vil være aktivitet fra mandag til torsdag, og en eller to aktiviteter tilbys hver dag. Deltakerne vil bli delt inn i to aldersgrupper, en med de minste og en gruppe for de eldste.

Instruktørene vil være andre ungdommer fra 16 år og oppover. En økt varer mellom en og to timer, og det er satt et maksantall på ti personer i hver gruppe. I pressemeldingen forklares JuniorSommer slik:

- JuniorSommer i Oppdal er for barn og unge mellom 8 - 15 år. Lokale idrettslag- og klubber har med hjelp av Enern Oppdal gått sammen for å tilby morsomme og utfordrende aktiviteter for barn og unge som enten bor i Oppdal, har hytte her eller er gjester i bygda vår på annen måte. Sparebank 1 Midt-Norge har gitt solid økonomisk støtte til prosjektet og bidratt med til sammen kr 200.000. 

Det koster kr 50 å melde seg på per aktivitet, og deltakeravgiften går uavkortet til BUA Oppdal. Påmelding og mer info vil komme på oppdal.com før helga, og påmelding starter fredag.