- Det har vært ei travel og innholdsrik helg

Rennebu skytterlag er godt fornøyd med gjennomføringen av årets mesterskap.
Sport

For Rennebu skytterlag har det også vært ei travel og innholdsrik helg med Midt-Norsk mesterskap. I Rennebu har de arrangert baneskytingen.

- Det har vært rikelig med besøk hos oss, sier stevneleder Bjørn Haugset til Opdalingen.

Han forteller at mesterskapet har gått veldig bra.

- Vi har stort sett klart å holde tidsskjemaet som var satt. Det ble en liten forsinkelse, for det måtte en omskyting til, men det er bare positivt, for det sier noe om at det var mange gode resultater i teten i de forskjellige klassene, sier han.

Totalt var det cirka 474 deltakere med på baneskytingen. Haugset forteller at det er et deltakerantall som de er veldig fornøyd med.

- Vi la opp programmet/innledende skyting med en prosent overkapasitet. Alle plassene ble tatt i bruk til selve mesterskapet, sier han.

- Hvordan er det å arrangere slike mesterskap som dette?

- Det har gått veldig bra. Vi er en kompetent og sammensveiset dugnadsgjeng som står på både før, under og etter selve arrangementet. Vi har arrangert en god del mesterskap og stevner de siste årene, så vi har blitt veldig drevne på dette, sier han.

I forbindelse med årets Midt-Norsk mesterkap, har skytterlaget i Rennebu samarbeidet med skytterklubbene i Oppdal. Haugest sier at samarbeidet mellom skytterlagene fungerer veldig godt.

- Det fungerer slik som det skal fungere. Vi har hatt en del møter i forkant og jeg og Arne Helgetun har hatt et delt ansvar for mesterskapet som stevneleder på hver vår plass. Det har fungert veldig bra. I tillegg har vi fått hjelp av andre klubber i samlaget, sier han.