Sykllistene, med sine tohjulinger kom blankpolerte ut av vinterdvalen, da årets første av i alt fire ritt som inngår i sykkelkarusellen i Rennebu, startet ved Jutulstuggu på Stamnan.

Hele 130 deltagere meldte seg på, og ekstra gledelig er det at så mange barn og unge gir seg med på dette lavterskeltilbudet.

Lars Rokkones, noterte navnene etter hvert som sprekingene meldte seg på, og ildsjelen kunne fornøyd konstatere at antall deltagere til slutt endte på 130, noe som er en pen økning fra tidligere arrangement.

De fleste syklet fra Jutulstuggu, rundt Gunnesgrenda og opp Stamnesbrua tilbake til utgangspunktet, mens noen tok en litt lengre tur ned til Kjerkbrua på Voll.  De som syntes det ogå ble litt i snaueste laget, når de først var i gang liksom, snudde først ved Mærkesbrua lenger nede i bygda.

Sykkelkarusellen er et utpreget sosialt arrangement, og de aller fleste samlet seg da også ved Jutulstuggu og nøt en kaffekopp og noe å bite i etter kraftanstrengelsen.

Leder av trim- og sykkelgruppa i Rennebu idrettslag, Arild Bruheim, trakk til slutt ut vinnerne av gavekort, ønsket velkommen til en ny karusell neste søndag på Voll, før mange tok bilen, og nesten like mange syklet hjem igjen etter vårsleppet.