Fine forhold på Skaret og Grøtsætra

Mildvær skaper problemer for løypetråkking, men Dale Maskin melder om gode skiforhold enkelte plasser.
Sport

- Grøtsætra og Skaret er kjørt i dag og der er det kjempefine skiforhold. Tre minusgrader og fint vær kl.08.00 i dag. Kåsen er også kjørt i dag tidlig, skriver Dale Maskin på sin Facebook-side i morgentimene lillejulaften.

De har også vært på befaring i løypene fra Stølen og nordover, men har konkludert med at det ikke kan kjøres løyper der før det har kommet mer snø.

- Vi oppfordrer derfor alle som vil gå på ski på fine vinterforhold om dra til Skaret eller Grøtsøtra.

- På grunn av mildværet har det vært lite løypetråkking i det siste. Vi har også stasjonert ei maskin på Skardalen parkeringsplass, som vil gjøre et forsøk inn mot Langtjønna. Det er ikke farbart med tråkkemaskin fra parkeringsplassen til høgste Skaret. Tråkkemaskina som blir brukt på Grøtsætra og Skaret (fra i morgen og ut året) har ikke GPS, og vil derfor ikke oppdateres på skisporet.no.

- I Kåsen vil det kjøres kontinuerlig gjennom hele jula. De åpne bekkene og det tynne snølaget gjør løypetråkkingen utfordrende flere steder, og vi må derfor vurdere underveis om det er forhold til å kjøre. Følg med for nye oppdateringer hver dag fremover.

En gledelig nyhet for skientusiaster og de som tråkker løypene, er at det er meldt snøfall i romjula.

- Så vi får håpe på bedre forhold nå på slutten av året, skriver Dale Maskin.