– Det har vært et godt samlingsted

Imi-Stølen har betydd mye for mange, og før det store jubileumet i helga er en stor dugnadsgjeng samlet for å sørge for et skinnende rent og flott hus til markeringen.

ENTUSIASTISK DUGNADSGJENG: Dette er bare halvparten av dugnadsgjengen på Imi-Stølen. Det ville tatt en halvtime å lete opp alle sammen som jobber rundt på bygget, mener Jakob Nilsen (stående til høyre). første rekke fra venstre Elin Lindgård, John Dahl, Arne Sørli, Jakob Nielsen. 2. rekke Jorunn L. Rønningen, Karen Pettersen, Randi Sørli, Anne Reidun Dalen, Kristin Stormo, Anders Grønning. Bakerst: Anne-Grete Otlo, Tor Pettersen. Rett etter at de første bildet ble tatt, var de i full gang med å jobbe igjen.   Foto: Randi Grete Kalseth-Iversen

Her kan de også bo på samme sted og ha litt mer tid. Vi merker det ofte på leirer også; når folk får være sammen en hel helg, så gjør det noe med folk

Jakob Skovgaard Nielsen, daglig leder Imi-Stølen
Siste nytt

IMI-Stølen ligger badet i sol i flotte høstlige omgivelser denne onsdagen, og innendørs er det en jevn dur av støvsugere akkompagnert av latter og vennlig prat. I den store salen i andre etasje regelrett myldrer det av kvinner både på innsiden og utsiden av vinduene, utstyrt med vaskefiller og som nevnt; støvsugere. Utenfor salen står Anders Grønning fra Melhus med en stor verktøykasse, han er i ferd med å skru fast løse skruer fra en dør.