Åpner Riksdagen

I dag åpner Riksdagen med den svenske kongen og statsministeren, og hele regjeringen. Tuva B. Larsen og Philip Jalmelid står for det musikalske innslaget under den høytidelige seremonien.

Tuva B. Larsen og Philip Jalmelid deltar på åpningen av Riksdagen tirsdag. Bildet er fra garderoben i Oscarsteatern.  Foto: Randi Grete Kalseth-Iversen

Siste nytt

Halvannet år etter at Oscarsteatern brått måtte stenge ned på grunn av pandemien, og de siste forestillingene av den suksessrike musikalen «Så som i Himmelen» måtte avlyses, skal det nå svært kjente musikerparet Tuva B Larsen og Philip Jalmelid synge foran publikum igjen. I første omgang konge, statsminister, kronprinsesse Victoria og hennes Daniel, samt hele regjeringen i Sverige. Det skjer når Riksdagen åpner i dag, og seremonien sendes direkte på svensk TV2 klokka 12.45.