OPPDAL: De unge musikktalentene i Perfect Skin skal i kveld rocke publikum inn i nasjonaldagen med en blanding av egne låter og coverlåter på Bryggeriet.

– Vi prøver å bytte ut litt coverlåter fra gang til gang. Så skal vi spille to nye låter, som vi spilte for første gang på Mairocken, sier trommeslager Håkon Kvam.

De nye låtene heter «Oh My» og «Looking for you».

Det har blitt en del konserter på Bryggeriet for Perfect Skin de siste månedene og bandet trives godt i lokalene.

– De er gira på å ha oss der, og vi vil gjerne spille der. Vi skal prøve å få til noen spillejobber utenfor Oppdal også. Vi har et håp om Oslo i sommer, sier Kvam.

Det er noen gjenggangere som kommer hver gang, men det kommer også et nytt publikum. Sist Perfect Skin spilte på Bryggeriet, spilte de fredag og lørdag. Da var det turister som var det på fredag, som også kom lørdag for å høre musikken.

– Musikalsk sett blir det bedre denne gangen. Vi har utviklet oss siden sist, sier trommisen.

Nylig har bandet vært i studio med Terje Tysland-bassist Raymond Ness og spilt inn et par låter som skal legges ut på nett. Låtene er spilt inn i studioet til kulturhuset.

– Det ble mye bedre enn vi tenkte, så det er noe vi kommer til å gjøre igjen. Vi likte godt det Raymond gjorde.

Det er et år siden bandet var i Øra studio for å spille inn låter til en CD, som fortsatt ikke er ferdig. De må vente til det er ledig og få lagt på orgel og koring.

– Det er lenge siden vi spilte inn, så vi har utviklet oss siden det. Det er litt kjipt, men jeg tror det blir bra, avslutter Kvam.