OPPDAL: Det var Oppdal Rotaryclub som tok kontakt med Aune skole for å få til et samarbeid med 7. trinn. Representanter fra Rotary stiftet og limte sammen lerret og barna gikk på oppgaven med liv og lyst, tiltross for litt tidspress. Bildene som ungdommene har laget, blir lagt ut som bildeserie på Opdalingen.no.

Pengegave

Det ble bestemt at det var Natteravnene i Oppdal som denne gang skulle få litt hjelp. Kunstutstillingen innbrakte 3 772 kroner, som ble overlevert til leder Hanne Skjøtskift torsdag.

– Jeg vil si tusen takk på vegne av Natteravnene. Pengene går tilbake til ungdommene i bygda gjennom forskjellige aktiviteter som vi har.

– Jeg vil samtidig benytte anledningen til å oppfordre foreldre å avse to helger i året for å være med på vandring. Vi trenger alltids flere, og det er viktig at foreldre møter ungdommene sine på deres arena, sier Skjøtskift.

Giverglede

Ungdommene på 7. trinn er glad for å kunne gi gave til Natteravnene. De syns at jobben de gjør med å gå rundt i sentrum og passe på folk er viktig. Og at de som trenger hjelp får det, forteller elevråd Vegard Mellomsæter og Mali Botten. Og alle i sjuende er enig i at det var et spennende prosjekt.

Moro å jobbe med kunst, selv om det å dikte var litt vanskelig, sier sjuende klassingene.

Resultatet ble i alle fall strålende.

HELE 7- TRINN: Alle elevene var med da sjekken skulle overleverte gaven til Natteravnene i Oppdal.