Pakker og gods blir forsinket som følge av uvær i store deler av Norge det siste døgnet. Posten og Bring har satt inn store ressurser for å redusere konsekvensene for kundene.

Det har vært store forsinkelser på brev, pakker og gods til og fra Rogaland og Hordaland. Deler av volumene har kommet frem i tide, men det vil fortsatt bli forsinkelser som følge av uværet.

Også til Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord-Norge blir brev, pakker og gods forsinket. Posten og Bring regner med at produksjonen er tilbake til det normale igjen mandag.

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk i Norden.

Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring. Posten betjener privatkunder i det norske markedet og har ansvaret for daglig postdistribusjon og det landsdekkende salgsnettet med over 1400 salgssteder i Norge. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden og består av forretningsområder med ulik spisskompetanse.