- Det er tydeligvis stor interesse for curling i Oppdal ja, forteller turarrangør Erling Hansen hos Solgruppen til Opdalingen.

Hansen er nettopp kommet hjem fra en lengre jobbreise med en større gruppe i USA, og da han kom hjem til Norge var det mange som hadde meldt sin interesse for Opdalingens leserreise via epost til Erling.

- Dette er selvsagt kjempemoro, og jeg jobber nå med å få på plass de siste små detaljene til informasjonsmøtet på Oppdal kommende tirsdag, forteller Erling.

Selv om dette er en leserreise i regi av Opdalingen så er det Erling og selskapet Amerikabussen/Solgruppen som har det tekniske ansvaret for reisen.

Det følger med norsk guide fra Oppdal og turen er inkludert buss fra Oppdal og Rennebu tur/retur til Værnes.

- Målet er at de som reiser skal slippe å tenke på bompenger, parkering, transport til og fra flyplass, billetter til curlingkampene og så videre, forteller Erling.

- I dag kan alle som vil legge opp sine egne turer, men det er jo en del å huske på, også med tanke på nye regler for innreise til USA, og  det er ting som vi oss av dersom de som reiser ønsker det. Men, alt dette skal jeg informere om på møtet på Oppdal, så det er bare å komme, inviterer Erling som har en liten ekstra overraskelse på lur.

- Ja, møtet er jo naturligvis helt uforpliktende, så hvem som helst kan komme, og fordi det er halloween så tar jeg med litt knask fra USA, godteri som jeg personlig har tatt med i kofferten fra den siste jobbreisen.

Møtet gjennomføres tirsdag 31. oktober klokken 19.00 på Quality Skifer Hotel.