OPPDAL: I den siste tiden har snøen smeltet i raskt tempo i alpinanleggene i Oppdal, og snømangelen i enkelte deler av den tradisjonelle Vårslæppet traseen har gjort at arrangøren, Oppdal Booking, allerede har begynt å se på alternative renntraseer for å sikre gjennomføringen av årets skirenn den 24. April.

Nå melder Meterologisk Institutt nordvest med kuldegrader og snø i neste uke, og slår værprognosene til betyr det at det med stor sannsynlighet blir mulig å kjøre den faste traseen fra Aurhøa til Vangslia.

Meteogrammet viser at det skal komme relativt mye nedbør i form av snø i slutten av neste uke, og med en solid tele i bakken er det stor sannsynlighet for at snøen blir liggende.

– Dette er kjempe gode nyheter for arrangementskomiteen og alle som gleder seg til å være med på Vårslæppet, sier arrangementsansvarlig Knut Jarle Lysklett i Oppdal Booking i en pressemelding.

– Vi kan love alle som stiller opp i konkurransen et skikkelig gjennomført skirenn med stor stemning og gode muligheter til å vinne flotte gavepremier. Nytt av året er også at det planlegges en skikkelig aferski etter premieutdelingen, sier Lysklett.

Nytt av året er også at all påmelding til Vårslæppet foregår på nett og påmelding gjøres på Oppdal Booking sine egne hjemmesider www.oppdalbooking.no. Påmeldingsfristen er 22.april.