I fjor sørget Vamp for at tett opp mot 2000 mennesker samlet seg på Grovasetra på Nerskogen. Nå er det Jonas Fjeld og Henning Kvitnes som skal sørge for at suksessen med Nerskogskonserten fortsetter.

– Vamp var en innertier i fjor og vi ønsker å gjenskape den samme stemninga. Vi føler sjøl at disse to er blant topp ti i Norge, sier Terje Storli fra arrangementskomiteen. Det er Stage Dolls-bassisten som har hatt hovedansvar for bookinga.

Han er klar på at det ikke skal være noen rølpefest, så derfor har de vært nøye når de har plukket ut artister. Storli forteller at de har vært innom artister i Sverige, Danmark og Irland før de landet på Fjeld og Kvitnes.

Storli har trua på at de to visesangerne kan fange like bredt som Vamp, men innrømmer at de var heldige med at bandet hadde en radiohit omtrent samtidig.

– Jeg tror aldri vi kommer til å treffe så godt igjen, men på generelt grunnlag spenner Jonas Fjeld og Henning Kvitnes like vidt. Du trenger ikke spørre hvem og hva når du hører navnene deres, slår han fast.

Nerskogskonserten går av stabelen lørdag 31. august, og billetter legges ut i løpet av kort tid.

Les mer om Nerskogskonserten'13 i lørdagens Opdalingen.