Lastebilsjåføren var en stund skeptisk til at oppdalingene kom til å levere for mye klær til barnehjem og andre trengende i Estland, men når det stilles med ekstra stor container så er det plass til adskillige sekker med klær.

Initiativtaker Solveig Nerhoel forteller at det har vært stor pågang siden 15.00, og da Opdalingen stakk bortom parkeringsplassen foran Aunasenteret begynte det å fylles skikkelig opp i bilen.

Det var nesten ikke mulig å få slått av en prat med Solveig, det kom giverglade oppdalinger hele tiden med sekker og esker. For hver enhet man leverer er man også med å betale 50 kroner i frakt, forklarer Solveig.

- Det kjennes så mye bedre å levere inn klær på denne måten enn bare å kaste dem, forklarte en av de oppmøtte.

- Det er fine klær, men jeg bruker dem aldri og da er det greit at andre får bruk for dem, fortalte oppdalsdamen.

Det leveres klær til barn og voksne, noen klær får til barnehjem, mens klær til voksne for eksempel kan bli levert til fengsel eller andre institusjoner.

Flere leverte også sengetøy og dyner, blant annet så har Gjevilvasshytta byttet ut sitt sengetøy, og et tjuetalls fine dyner og sengesett ble levert inn for å sendes til folk som trenger det i Estland.

Det er fortsatt mulig å levere klær fram til klokken 18.00 i dag. Trenger du mer informasjon kan du ringe Solveig på 415 45 081.