«Iron Man 3» ser ut til å bli veldig spennende og like suksessrik som sine tidligere forløpere. Den første «Iron Man-filmen» introduserer historien om den selvsentrerte, superintelligente våpenprodusenten Tony Stark. Etter å ha blitt fanget av terrorister i Afghanistan når han skal presentere sine nye dødelige våpen, våkner Tony opp med en innretning på brystet som hindrer splinter av bly å nå inn i hjertet hans. For å komme seg fra terroristene bygger han en rustning av metall, og bestemmer seg for å bruke sin intelligens og teknologi for å redde verden fra ondskap og urettferdighet. Hans assistent Pepper Potts holde beina hans på jorden. I oppfølgerne, fortsetter hans arbeid som superhelt.

Iron Man er opprinnelig en tegneserie-superhelt, og er en del av superhelt-teamet «The Avengers Assemble». I tegneseriene er det mange superhelter i dette teamet, men hittil har Marvel valgt å fokusere på originalfilmene om «Thor», «The Incredible Hulk», «Captain America» og «Iron Man» som alle er en del av teamet i tegneseriene. I april 2012 samlet Marvel disse superheltene, inkludert superagentene «Black Widow» og «Hawkeye» i én og samme film med tittelen «The Avengers». Mange «The Avengers-fans» gleder seg til premieren av «Iron Man 3».

I et intervju med Hanna Aksetøy Aalmen, som kaller seg for «The Avengers´» største fan, forteller hun om sine forventninger til den kommende «Iron Man 3».

Når ble du fan av «The Avengers»?

Det var i 2011. Jeg besøkte en venninne hvor jeg så den første filmen av «Iron Man». Etter det ble jeg mildt sagt «hekta», og ble så videre superfan.

Har du en favoritthelt i teamet?

Jeg er stor fan av Captain America. Selv om jeg må innrømme at dette har noe med skuespilleren (Chris Evans) å gjøre, er jeg også fascinert av denne karakteren.

Gleder du deg til premieren på «Iron Man 3»?

JA! Jeg håper det ikke bare blir en vanlig kveldsvisning på kinoen, men at kulturhuset gjør noe mer spesielt ut av premieren. Handlingen i filmen utspiller seg etter «The Avengers», og jeg tror derfor at premieren på «Iron Man 3» er verdt å gjøre noe ut av.

Hvilke forventninger har du til filmen?

Jeg håper den blir bedre enn film nummer to. «Iron Man 2» nådde ikke helt opp til den første filmen, ifølge min mening. I film nummer én gjør Pepper flere heltedåder, mens i film to ble hun mer et mål for Tonys fiender. Håper filmen ikke blir så trist, jeg liker det komiske og humoren i «Iron Man» - filmene.

Da Marvel skapte superhelten Iron Man, skapte de en mann som de visste folket ville mislike. Han lager våpen, er selvsikker og skryter av seg selv. Hva tenker du om det?

I begynnelsen syntes også jeg at han var en drittsekk, men etter at han ble tatt av en terrorist i film én, ble man knyttet litt mer til ham. Han forandrer seg, og blir den superhelten alle liker. Likevel tror jeg at Pepper spiller en viktig rolle i livet hans, da det ser ut som at han uten Pepper virker tom, fordi han da ikke har den han bryr seg mest om å beskytte eller kjempe for.

«Iron Man 3» kommer på kino den 26. april, faktisk én uke før premieren i USA 3. mai. Om man skal dømme etter de forrige filmene, anbefales det på det sterkeste å kjøpe kinobilletter så raskt de kommer for salg.

TONY STARK: " Um.. A genious-billionaire-playboy philantropist."
SLAPPER AV: Også Iron Man må slappe av innimellom.