Rennebus a-lag serieåpnet hjemme mot Tylldal/Tynset2 på søndag. Det ble en dramatisk kamp, men Rennebu sikret seg tilslutt tre poeng på første forsøk i årets 5. divisjon.

Arne Gunnes ble tomålsscorer i kampen som endte 4-3.

Det var nettopp Gunnes som åpnet scoringskontoen for de oransje denne sesongen. Ivar Skjerve, som spilte spiss for anledningen, ble felt like utenfor sekstenmeteren. Frisparket plasserte Gunnes kontrollert i mål.

Etter en rotete start på kampen, som bar preg av første serierunde, fikk hjemmelaget roet seg ned utover i omgangen og spilte tidvis god fotball. Flere scoringer ble det imidlertid ikke.

Andreomgangen startet som første med lite konstruktivt spill, men mye kjemping.

Halvveis inn i omgangen fikk Rennebu et frispark, godt over 20 meter fra mål. Aleksander Sæther Flå dundret til og keeper måtte gi retur på det lave skuddet. Der dukket Kjell Arne Hårstad opp og satte ballen i mål.

Rennebu virket å ha god kontroll på kampen på dette tidspunktet, men like etter reduserte bortelaget. En dårlig utrusning av keeper Svein Voll gjør at en Tylldal-spiller kan sette ballen i tomt bur.

Bortelaget hadde fordel av medvind i andre omgang og brukte dette til å slå høye baller inn i feltet til Rennebu. Det var nettopp en høy ball inn i feltet som gjorde at Tylldal/Tynset kunne utlikne til 2-2.

Da det gjensto åtte minutter av kampen gikk bortelaget opp i 2-3, og det så tøft ut for Rennebu å få med seg alle tre poengene, men rennbyggen ga seg ikke.

Henning Hårstad Jappee kom seg fri på venstrekanten og slo en ball inn i feltet. Stian Sandhaugen kjempet til seg ballen og pirket den i mål fra tre meter. Da var det spilt 87 minutter.

Minuttet etterpå var Kjell Arne Hårstad på farten. Han gjorde et godt forarbeid og fikk gitt ballen videre til Gunnes, som satte ballen kontant i mål.

Til tross for en ball i tverrliggeren på overtid, klarte hjemmelaget å ri seieren i land.

Allerede torsdag er det ny hjemmekamp på Rennebu kunstgras, og denne gangen er det nyopprykkete Trønder-Lyn som kommer på besøk.

Les spillerreaksjoner og hva trener Svend Didrichsen mener om kampen i tirsdagens Opdalingen.