OPPDAL: Etter en særdeles spennende finale ble det klart at gullet i både jente- og gutteklassen havnet på hjemmebane. Til sammen fire lag kjempet om den gjeveste plasseringa, og blant disse var det hele tre oppdalslag. På jentesida var det lag Skaslien, anført av Kristin Skaslien, som klatret helt til topps. Blant guttene ble det lag Vitnett, anført av Kristian Rolvsjord, som til slutt kunne motta gullmedaljen. Disse to lagene spilte også mot hverandre i finalen, men her vant guttene 9-4 mot jentene. Dermed gikk sølvmedaljen til Halden og lag Suther, mens lag Mellemseter fra Oppdal kapret bronsen. I jentefinalen ble det også oppdalsdominans, med lag Curl på sølvplass og lag Skårsmoen på tredje. Leder i Oppdal Curlingklubb, Hans Petter Rogstad, er svært fornøyd med både resultatene og arrangementet for øvrig:

– Det var spennende fra start til slutt, og ingen ting var avgjort før den siste steinen gikk. Vi så mye god spilling, noe som tyder på et høyt nivå i norsk juniorcurling. Ikke minst tyder det på at Oppdal er med helt i toppen, sier han.

Rogstad og de andre curling-entusiastene i bygda får imidlertid ikke tid til å hvile lenge på laurbærene. Allerede om fjorten dager skal Oppdal Curlingklubb være vertskap når for NM-kvalifiseringa for seniorer går av stabelen.