FREDRIK KOSBERGLØKK

Denne høsten er ei rimelig travel tid for The Rooph. Egentlig skulle bandet også ha kommet med et nytt album i september, men det er utsatt til over nyttår.

- Vi er ferdig med innspillingene, men det gjenstår en god del miksing. Derfor bestemte vi oss for å utsette utgivelsen. Når det komme i januar blir det til gjengjeld mye bedre enn om vi hadde stresset oss ferdig nå, sier Eirik Søreide i The Rooph.

Hjem fra London

I London spilte oppdalsbandet på to steder. Både på Metro den 21. september og på Betzy Trotwood den 23. gikk det i følge Søreide veldig bra.

– Vi fikk veldig mye god respons, både der og da og av det vi har sett på Internet. Dessuten er det fantastisk artig å komme ut litt, sier The Rooph-vokalisten.

På Mono i Oslo

Til helga er det altså en kort visitt på hjemmebane før bandet setter kursen nordover, først til Tromsø, og deretter til Harstad og Kabelvåg.

– Den 16. oktober spiller vi på Mono i Oslo. Det er en mandagskveld, og Mono er en veldig kul plass, så jeg håper at det kommer riktig mange oppdalinger og hører på oss der. Det skal bli en skikkelig showcase, lover Eirik Søreide.