OPPDAL: Da Hussto gikk på scenen, med langt større iver og entusiasme enn hovedbandet gjorde en drøy time seinere, var det for ti tilskuere. Inkludert lyd og lys, tre journalister og bartenderne. Heldigvis kom da publikum sigende utover kvelden, og da deLillos avslutta det som etter hvert utvikla seg til en aldri så liten hitparade, var det for til sammen 306 betalende gjester.

– Jeg er fornøyd med kvelden, sier Morten Haagensen ved kulturhuset. Men legger til at han gjerne skulle hatt hundre mennesker til inne i storsalen.

– Det er ikke sånn at vi taper penger på dette, men samtidig kunne det ha vært litt mer folk. Jeg var der sjøl som gjest, og kosa meg veldig. De spilte mange av de gamle og gode låtene. Jeg snakka med bandet etter at de hadde gått av, og de var også fornøyde med kvelden, sier han.

Haagensen er samtidig svært fornøyd med måten Vinterfesten har blitt avviklet på. Lørdagens konsertkveld og skrekkfilmvisningen på toppen av Hovden torsdag kveld var kulturhusets to hovedarrangementer under festivalhelga.

– Jeg er veldig glad i konseptet, og ikke minst når det gjelder den felles markedsføringa. Jeg tror ikke noen ikke har fått med seg at det har vært Vinterfest i bygda denne helga, sier han.