- Politiets avhør og tekniske undersøkelser har nå ført til en pågripelse av en mann i 20-årene fra distriktet. Mannen er tidligere avhørt i saken sier lensmann Geir J. Brun ved Alvdal og Folldal lensmannskontor.

Siktede er foreløpige siktet etter straffelovens § 239 og flere forhold i vegtrafikkloven ved at han natt til søndag 1. juni i Folldal sentrum kjørte en uregistrert motorcrossykkel slik at passasjer Ferdinand Meyer Grønvold omkom som følge av skader han pådro seg.

Lensmann Geir Brun bekrefter at det skjedde et trafikkuhell natt til søndag 1. juni hvor både siktede og avdøde var innblandet. - Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi mer detaljer om hvordan selve trafikkulykken skjedde. Vi har gjort et nytt beslag av en motorcrossykkel hos siktede og videre undersøkelser og avhør kan bringe nye fakta om hva som skjedde natt til søndag.

Den foreløpige obduksjonsrapporten politiet mottok i går viser at 23 år gamle Ferdinand Meyer Grønvold døde av store skader i bryst- og lungeregionen, skriver politi.no.