Dette spillet er nummer 2 i serien. Men siden dette er første gang spill serien er andre steder utenfor Japan, har dette spillet det samme navnet som det første spillet i serien.

I spile styrer du en øy vor du lagger innbyggere som skal bo i øya di for eksempel deg selv og andre du kjenner. Du må også gi innbyggerne stemmer og personlighet. Meningen med spillet er at du skal observere og hjelpe innbyggerne som bor i øya for eksempel vis noen er forelsket i noen som bor i øya kan du hjelpe den personen med å finne ut en måte å løse det problemet. Innbyggerne kan også gifte seg og få barn.

Det jeg likte best med spillet er at du kan få innbyggerne til å synge sanger som du kan skrive egen tekst på for eksempel du kan få Lady Gaga til å synge en sang om at hun er glad i pizza og ville gjerne gifte seg med en vis det var lov.

Det er ikke akkurat noen store problemer med spillet, bare at robot stemmene karakterene har kan være lit irriterende å høre etter en stund.

Tomodachi Life er det morsomste spillet jeg har spilt på lenge. Spillet er veldig unikt når det gjelder game Play, og det gjør sånn at jeg vill fortsette og fortsette med spillet helt til den dagen jeg blir lei.

Terningkast: 5