KONGSVOLD:Operatør Torgeir Nekstad ved veitrafikksentralen forteller at det står vogntog fra Grønnbakken og langt nedover Drivdalen.

– Det er svært dårlig vær i området, med vind og snøfokk.

Et vogntog har kjørt av veien, og Nekstad forteller at det sperrer E6.

Operasjonsleder Jan Steindal ved Sør-Trøndelag politidistrikt forteller at det har vært personskade i forbindelse med trafikkuhellet, men at denne skaden oppstod etter uhellet.

Sjåføren av vogntoget brakk armen da han skulle legge på kjetting, forteller Steindal. Han har pratet med et vitne, en kollega ev vogntogsjåføren. Steindal kan ikke fortelle hvilken nasjonalitet sjåføren er.

- Det har vi hittil ikke fått noen opplysninger om, sier han. Ambulansen ankom Kongsvold ved midnatt og tok seg av den skadede mannen.

– Veien over Nerskogen er stengt, både over Skaret fra Oppdalsiden, og veien fra Hol over Granasjøen, sier Torgeir Nekstad fra veitrafikksentralen på Dombås.

Han forteller at kameraene fra Grønnbakken viser dårlig vær.

Det er minus fire grader der oppe, og veldig stri vind, så det er ikke noe særlig for dem som driver bergingsarbeid nå, sier han.

Operasjonsleder Harald Todal fortalte tidligere ikveld at E6 mellom Ulsberg og Berkåk var stengt på grunn av at vogntog kjørte seg fast, og det var lange køer på strekningen.