OPPDAL: Jon Erik Schønheyder (35) tiltrer stillingen som daglig leder i Opplev Oppdal As med umiddelbar virkning. Han har svært relevant bakgrunn og ledererfaring fra bransjen, blant annet som daglig leder i Oppdal Bookinggruppen, skriver selskapet i en pressemelding.

Jon Erik har arbeidet tett med selskapet tidligere, både gjennom eierskap og ved å ha hatt samme kontorsted i flere år. Opplev Oppdal AS har tilhold i Oppdal og tilbyr aktiviteter til turister og bedrifter som rafting, juving, zipline, og samhandlingstrening. Selskapet har levert aktiviteter i over 20 år og har de siste årene vært ledet av Gerd Mette Drabløs.

Drabløs har gjort en solid innsats og snudde på kort tid bedriften fra underskudd til overskudd. Gerd Mette går nå inn i selskapets styre og fortsetter som en av eierne i selskapet.

Lederskiftet skjer samtidig med store endringer på destinasjonen og selskapet vil bruke tiden fremover til å videreutvikle og tilpasse virksomheten. Bedriften vil se på muligheter for nye inntektsområder samtidig med at man skal fortsette å tilby aktiviteter som før.