OPPDAL: – Gled dere nok en gang til god musikk, dyktige aktører og medaljedryss under årets Stjernedrysskonsert med Oppdal Juniorkops, skriver korpset på oppdalkulturhus.no.

Korpset teller 67 medlemmer med store og små, musikanter og drillere.

– På søndag trår vi til med vårt tradisjonelle stjernedryss der medlemmene får sine årsstjerner, medaljer, bordflagg og årets driller og årets musiker får et sølv- smykke laget av Fiona, for sin innsats i korpset vårt, skriver dirigent Tone Norbeck i en mail til redaksjonen.

Programmet inneholder parade med alle medlemmene som vi har øvd inn sammen med Knut Sneve for anledningen, drillavdeling, aspirantavdeling, storbandavdeling og korpsavdeling.

– Det er et stort program som er innøvd til stjernedrysset, så alle kan glede seg til å se hva korpskulturen har å by på på søndag, fortsetter dirigenten.

Hun forteller at det blir mye marjering utover våren.

– For det nærmer seg 17. mai, vi er godt igang, og publikum kan glede seg til den årlige tradisjonelle paraden foran kulturhuset på nasjonaldagen. Videre skal vi ha skolekonsert, vi skal marsjere på Barnas Kulturfestival, og mot slutten av året går turen til Buvika der det er Kretsstevne for skolekorps.

Søndagens program inneholder alt fra tradisjonelle marsjer til rock og funk.