Oppdal: Siste gang denne gjengen sto på scenen i kulturhuset med sin Springsteen Tribute var i 2008, og kulturhuset satte da publikumsrekord med nærmere 1.100 personer i salen. Det ble en kjempesuksess, der både unge og de litt eldre storkoste seg.

– En fantastisk bra påskefest, med veldig, veldig bra musikk, og masse folk, oppsummerte Morten Haagensen i kulturhuset etter festen. Han opplyste også at folk oppførte seg eksemplarisk uten noe tull, til tross for at det var så mye folk.

Samarbeidsprosjekt

Bak arrangementet står gutta i Followers; Gjermund Strand, Per Volden, Tor Grøtan og Knut Stava.

– Konseptet Nordowers er et samarbeidsprosjekt med mange aktører, forteller markedsansvarlig Per Volden i Followers.

– Opprinnelig var dette er samarbeidsprosjekt mellom Followers og Nordafjells, og nå har vi lyst til å gjøre dette igjen, forteller han.

– Filmen «Springsteen and I» viste hvilken utrolig stor denne artisten er, og viste hvor stor innflytelse Springsteen har på folk i alle aldre.

– Han er en artist som virkelig favner bredt og som appellerer til et stort publikum. Det gjør oss veldig ydmyke, og krever en skikkelig forberedelse av oss.

Volden forteller at det blir mange av de samme folkene som var med på Springsteen-showet i 2008, men at det også blir en del nye.

Mange inviterte

– Det er mange som er invitert til å være med, men ikke alt er på plass enda.

– Hovedvokalistene blir Erlend Ropstad, i tillegg til Odin Sande og Tor Grøtan, forteller Volden.

– I tillegg har vi med blåsere fra Soulmates og flere kordamer. Regner med at vi blir minst 20 på scenen.

– Vi er også veldig glade for å ha fått med oss Sverre Stenløkk på saksofon. Det er artig å få med unge og dyktige musikere på laget, og synes det er gøy å få med musikere som er bedre enn oss.

– Vårt mål er å toppe det vi fikk til tidligere slik at selv den mest innbitte Springsteen-fan føler han har fått valuta for pengene, avslutter Per Volden.