Oppdal har natt i mandag vært utsatt for kraftige vindkast. Dette har ført til små ødeleggelser, som knekte trær, ødelagte drivhus og trampoliner snudd opp ned.

En av dem som virkelig fikk kjenne naturkreftene på kroppen var Siri Dyveke Hoel ved Oppdal Taxi. Hun hadde nattevakt og kjørte rundt omkring i Oppdal.

- Det var ei utrivelig natt. I tillegg til å kjøre drosje måtte jeg flytte ting ut av veibanen. Jeg tror nok det gikk med en del penger i natt, sier Hoel til Opdalingen.

Utenfor Grillkroa og Oss Tållåst plukket taxisjåføren opp møbler som hadde blåst i vei. Hun var også vitne til flere trampoliner på ville veier og trær som lå ute i veien.

Ifølge taxisjåføren var det først i 4-5-tida natt til mandag at vinden slo over til sørøst.

Den mest skremmende opplevelsen hadde hun utenfor Felleskjøpet i Oppdal sentrum rundt klokken 06.00. Vindkastene var så sterke at en kvinne ble kastet av sykkelen.

- Jeg stanset bilen for å høre hvordan det gikk. Vinden var så kraftig at jeg nesten ikke kom meg ut. Hun påsto at det gikk bra, men det spørs om smertene kom etter at adrenalinet hadde roet seg, forteller Hoel.

Hvordan er vinden der du befinner deg? Send oss bilder eller annen informasjon til redaksjon@opdalingen.no eller send SMS til 992 75 900.