OPPDAL: Fredag kveld sparket a-laget til Oppdal, for anledningen i rosa drakter, i gang årets sesong i 5. divisjon. På den andre halvdelen sto Sokna, som oppdalingene har blitt godt kjent med de siste sesongene.

Det var hjemmelaget som startet best og ballene i bakrom skapte problemer for Soknas bakre firer, men Oppdal var litt for tafatte foran mål. Alle bortsett fra Torgrim Bøe Skårsmoen, som bestemte seg for å gjøre ting sjøl midt i første omgang.

Angrepsspilleren skar inn fra høyrekanten, rundet et par mann og plasserte ballen elegant i krysset fra utenfor 16-meteren.

Etter scoringa mista Oppdal litt av initiativet, men hadde likevel brukbar kontroll på Sokna. Helt til det gjensto et minutt av omgangen. En tellefeil i forsvaret gjorde at bortelaget kunne utlikne, bak Kristian Ørstad som sto i mål for første gang og gjorde en strålende kamp.

Oppdal startet best også i andre omgang, og like før timen var spilt fikk hjemmelaget frispark rundt 30 meter fra mål. Midtstopper Vegard Hindseth gjorde seg klar og sendte i vei et lurt skudd, som keeper måtte gi retur på. Martin Lund Øien var første på ballen og pirket den i mål.

Like før slutt fastsatte Skårsmoen sluttresultatet til 3-1 etter en dribleoppvisning innenfor Soknas 16-meter.

Neste helg er det Støren borte som står på programmet for Oppdal.

Rennebu serieåpner på søndag mot Tylldal/Tynset2.