Op10-kortet er et fordelskort som alle våre faste abonnenter får som en del av sitt abonnement. Kortet gir deg ti prosent på varer og tjenester i flere butikker i Oppdal og Rennebu.

Kortet gir deg også rabatt på for eksempel våre leserturer, noe som gjør at du i løpet av et år kan spare hundrevis og tusenvis av kroner på å være trofast leser av Opdalingen.

Denne uken ble Bakerikafeen på Berkåk med på ordningen. Det betyr at når du stikker innom for å kjøpe deg en kopp kaffe med noko atttåt eller lokalprodusert mat, så legger du bare kortet på disken og den blide betjeningen trekker fra ti prosent på sluttsummen.

Med det i tankene så skjønner du også at det blir kroner å spare dersom familien eller vennegjengen tar turen innom Peppes Pizza, også her får du ti prosent avslag.

Noe for enhver smak

I tillegg så får du også rabatt når du besøker badeanlegget på kulturhuset i Oppdal.

Det er kaldt om dagen og mange funderer kanskje på å skaffe seg en varmepumpe? Dette er kostbare saker, men kjøper du det hos Urd Klima Varmpepumper så kan du trekke av en tiendedel av prisen!

Intersport Oppdal er også med i ordningen, det samme gjelder Opdal Blomsterforretning, Spiren på Berkåk og Zoo 100 dyrebutikk på Torgsenteret i Oppdal.

I tillegg til Peppes får du rabatt hos både Grillkroa (lunsjmenyen) og Møllen Restaurant og Pizzeria. Er du glad i håndarbeide bør du stikke innom Husfliden Oppdal eller Strikk Inn, vil du heller kjøpe klærne i stedet for lage dem så får du rabatt hos Snertne Sneller og KlæOpp. Og skulle du få lyst til å være sosial og røre litt på deg, så kan du jo legge turen til Oppdal Bowling.

Send en SMS og skaff deg kortet i dag

Alle som skaffer seg kortet er også med i en ukentlig trekning, se annonsen på baksiden av dagens avis.

Kortet henter du gratis i redaksjonen eller du kan sende en SMS til 2300 med kodeord Op10 (kr 47,-) og kortet kommer i posten.

Kortet gjelder ut 2016 og kan brukes så mange ganger du ønsker det. Kortet kan også benyttes av alle i hustanden.