Hytteboerne Trond og Hanne Kvamsdal koste seg med smaksprøver på gode råvarer fra Oppdal mens de presiserte at de var imot boikotten av helgas arangement.

OPPDAL: Det er tvert imot ikke ofte at det er så mange hytteoppdalinger på en gang i Oppdal sentrum som det en opplevde denne helga. Mange hytteeiere som Opdalingen snakket med, ga klart uttrykk for at de hadde liten sans for boikotten som flere hytteeierforeninger hadde oppfordret til.

Trond og Hanne Kvamsdal fra Trondheim har hytte i Vangslia og har allerede betalt eiendomsskatt i en tid. Trond Kvamsdal nærmest insisterte på å få fortelle at han var imot boikotten, og at de skattekronene det gjelder, betaler han med relativt lett hjerte til Oppdal kommune.

De to støttet derimot tanken om et samarbeidsorgan der hytteeierne og kommunen kan treffes og drøfte saker av felles interesse.

– Ellers er det veldig flott å gå her på et slikt arrangement og se på folket og livet. Det er også mye å få kjøpt, og personlig syns jeg at gårdsproduktene er de mest spennende, smilte Trond Kvamsdal i god matlukt utenfor Fårikålteltet.