Gjensidige Oppdal-Rennebu Brannkasse har rukket å nå den anselige alder av 175 år. Det lokalt drevne selskapet er i høyeste grad oppegående, og daglig leder Kjetil Skogrand har stor tro på fremtiden.

Gjensidige Oppdal-Rennebu Brannkasse er en del av Gjensidige Gruppen, og har drevet forretning i Oppdal og Rennebu helt siden 1842. I dag har selskapet kontor på Berkåk og i Oppdal.

- Vi skal fortsatt være et selvstendig og lokalt drevet forsikringsslskap. Vi har store utfordringer fremover, ikke minst med tanke på digitaliseringen i samfunnet. Men folk setter pris på at vi er lokalt selskap, og vi møter fremtiden med stor optimisme, sier Skogrand.

Jubileet markeres med flere ulike arrangement gjennom året, og lørdag ble det arrangert familie- og aktivitetsdag i Mjuklia på Berkåk.

Intersport Oppdal hadde med seg el-sykler som folk kunne prøve, og var sammen med Rennebu idrettslag medarrangører på familiedagen, noe som er helt naturlig, i følge Kjetil Værnes i Renneu idrettslag.

- Gjensidige har vært og er fortsatt en viktig medhjelper til idrettslagets virksomhet, sier han før han sender av gårde deltakerne i dagens hinderløype.

I Mjuklia og ved skistadion på Berkåk, kunne man delta på mange slags aktiviteter denne dagen, blant annet hinderløype, zip-liner, klatring og bruskassestabling. At det ble arrangert leir i Mjuklia i helga, blant annet med konfirmanter fra Oppdal, gjorde sitt til at det ble enda mer liv og røre i området utover lørdagen.

Samtlige deltakere i den uhøytidelige hinderløypekonkurransen fikk hver sin gullmedalje etter endt dyst, og i teltet ble det servert pølser og brød, kaffe og kaker, alt sammen sponset av jubilanten og derfor aldeles gratis.

Se bilder fra familiedagen øverst i saken.