Norheim Natursten A/S har fått en av de største kontraktene som noensinne er underskrevet i bransjen. Først på nyåret sender bedriften 6 av sine ansatte til Oslo for å skifte tak og vindusbrett på Ullevål Sykehus.

Kontrakten er verd ca. 4 millioner kroner. Norheim Natursten skal skifte tak på to eldre teglsteinbygninger. Takarealet er på til sammen 4500 kvadratmeter. Samtidig skal nærmere 3800 meter med vindusbrett skiftes.

– Skifertak er bestandig, og mye av skiferen som allerede ligger på takene skal brukes på nytt. Vi regner med å legge helt ny skifer på om lag 20 - 25 prosent av takarealene. På taket bruker vi skifer fra Alta, mens vi benytter oss av skifer fra Oppdal i vindusbrettene, sier daglig leder Tom Erik Norheim (bildet) i Norheim Natursten A/S.

Samtidig har Nordheim Natursten A/S to andre storkontrakter gående. På Kvitfjell har firmaet en kontrakt på ca. 3 millioner kroner og i Oslo skal bedriften nå utføre arbeid for ca. 2 millioner kroner. Begge disse kontraktene er med privatpersoner.