OPPDAL: I helgen ble guttene i Kollektivet gjenforent med campingvognen som var til ekstrem overhaling fra teamet fra Pimp your campingvogn. Forventningene var store før vogna ble avduket, og steg enda mer da campingvognen ble avduket, og guttene fikk overrakt nøkkelen.

– Det bruste i blodet og stemningen var på topp rett før vi skjønte at det var vi som vant konkurransen. Det er utrolig kult bare å være med på dette, og nå håper jeg på en så spektakulær campingvogn som mulig. Jeg håper vi får gadgets og fiffige løsninger som jeg har sett på TV, sa Solve etter å ha fått beskjeden om at han kan se frem til at dagene i Oppdal Skisenter blir ren campingluksus.

I tillegg til Solve består «Kollektivet» av Bjørn Philip Johannessen (24) fra Nøtterøy, Henrik Burvang (23) fra Drammen og Henning Pettersen (29) fra Tromsø. Og nå er vognen avduket - med all den luksus kollektivet kunne ønske seg.

– Bildene viser nok resultatet, men jeg kan raskt nevne hvilken campingluksus guttene hadde ønsket seg - og fikk. Det var alt fra grunnleggende comfort som varme, kjøleskap, tørkeskap og senger med ordentlige madrasser, til musikkanlegg, mikrobølgeovn med pizzafunksjon, flatskjerm for å vise og redigere snowboardfilmer og diodelys som skiftet farge og stemning. Alle møbler og interiør som sofa, bord og seng spesialdesignet for å passe vogna og Kollektivets ønsker, sier Trude Mork Alnæs i Coca Cola.

Se kollektivets egen videoblogg på www.pimpyourcampingvogn.no/kollektivet