Utforrennet i senior-NM i alpint ble avlyst på grunn av sterkt snøfall de siste dagene, men værmeldingene tyder på at torsdagens superkombinasjon og resten av rennene kommer til å gå som planlagt. Det har kommet store mengder nysnø i Oppdal, noe som er godt nytt for de fleste, men hodebry for noen.

–For alpin-NM sin del er det synd at de må avlyse konkurranser. Heldigvis ser det ut at de er tilbake etter planen torsdag. Store preppemannskaper er i sving, for vi jobber parallelt med byggingen av hopp til MegaPark som starter fredag. Men vi er i rute, og sju store, nybygde hopp er på plass i Vangslia, sier pressekontakt Tore Meirik i Oppdal Skisenter.

Også splitter nye rail- og jibbeelementer kommer på plass til MegaPark starter fredag. Det blir noe ekstra arbeid på grunn av nysnøen, men samtidig sørger snøfallet for myke landinger og gode forhold i terrengparkene i Oppdal. Den store parken gjenåpner fredag, etter å ha vært stengt for oppussing denne uka.

–Stor aktivitet og flotte forhold i bakkene gjør at vi venter storinnrykk til helga. Jeg vil oppfordre alle til å ta hensyn til faren for snøskred, som alltid er stor med slike mengder nysnø, sier Meirik.

Så snart helga er over og NM avsluttet, fortsetter MegaPark til og med tirsdag, og mandag ankommer Norges beste politimenn og –kvinner for å finne ut hvem som er landets beste politi på ski og snowboard. Det er med andre ord best å oppføre seg skikkelig hvis man er i Oppdal neste uke.