I 2013 står datoen 17. april frem som en spesiell dato for meg.

Dette var datoen da 22.000 ungdommer sto i kø mer enn syv timer for å se tenåringsidolet Justin Bieber på Telenor Arena i Oslo.

Helt siden Bieber hadde minikonserten på operataket i 2012, måtte politiet forberede seg på et nytt besøk av artisten. At en gutt fra Canada kunne få Norges tenåringer til å bli ville fans, trodde vel ingen. Som en av mange jenter fra Oppdal var det ikke noe problem å utebli fra skolen noen dager for å se Bieber. Jeg hadde til og med mattetentamen den dagen jeg kom hjem fra konserten med nattoget (det gikk bra på tentamen, til opplysning).

I det han framførte første låt på konserten ble lydnivået fra publikum høyere enn noen gang, og jeg begynte å lure på hvor all energien kom fra.

Selv hylte jeg meg gjennom konserten sammen med alle de andre.

Foreldregenerasjonen har klagd på tenåringenes oppførsel rundt Bieber, men jeg tror denne type hysteri har fulgt alle generasjoner i møte med sine «Biebers».

Kritikerne til Bieber har kanskje fått det som de vil nå. Nyheten om at Bieber skal avslutte karrieren har versert i media i disse dager, men som Beliber nekter jeg å tro på slikt sprøyt. BELIEVE!