Ulsberg: Det ligger mye vann, stell og kjærlighet bak solsikken til Signy Flåtten på Innset. Og hvem vil ikke gi litt ekstra omsorg til en plante som i beste fall kan den en reisegavesjekk på 10.000 kroner?

Nå er det slik at det kan virke som om såingstidspunkt og høyde over havet kan ha ført til at det kan drøye med at solsikken slår ut i full blomst. Rapporter fra både Oppdal og Rennebu tilsier at plantene vokser som bare det, men at blomstene lar vente på seg.

Derfor vil det bli kalt sammen til et aldri så lite jurymøte med våre samarbeidspartnere i solsikke-kampanjen tidlig i neste uke, for å høre om man eventuelt skal utsette måledatoen et par uker.

Men altså, dersom det er noen som kan rapportere at de faktisk har fått solsikker som har slått ut i blomst, så stiller saken seg helt annerledes.

Det er dermed på sin plass med en liten undersøkelse blant oppdalinger og rennbygg - er det noen som har fått til en solsikke som har slått ut blomst fra frøposen fra Opdalingen som ble sendt ut til alle tidlig på sommeren?

Ta kontakt på vår tipstelefon 992 75 900 eller send en epost til redaksjon@opdalingen.no - jakten på solsikken er i gang!

Solsikkekampanjen gjennomføres av Opdalingen i samarbeid med Oppdalsbanken, Toyota Hell Bil Oppdal, Oppdal Gartneri, Felleskjøpet og Berkåk Bil.