OPPDAL: Fredag kveld ble en mann i sekstiårene brutalt banket opp i sitt eget hjem. Han har fått massive skader, og ble mandag operert for brudd på kjeven.

Det var mannen selv som varslet familiemedlemmer, som siden kontaktet politiet.

Politiførstebetjent Per Christiansen forteller at politiet siden fredag har jobbet sent og tidlig med å få tak i gjerningspersonene. Lørdag var også kriminalteknikere fra Trondheim inne i mannens bolig og sikret spor.

- Vi har hatt flere personer inne til avhør, og vi har gått dør-til-dør i nabolaget.

Christiansen forteller at det er få som har kommet til politiet med informasjon, men at det har dukket opp flere interessante ting etter husbesøkene.

Vil komme i kontakt med

- Nå har vi lyst til å komme i kontakt med noen som har kjørt en mørk volvo stasjonsvogn i dette området, i det aktuelle tidsrommet. Hendelsen skjeddefredag kveld mellom 21.30 og midnatt.

- Det kan godt tenkes at vedkommende har kjørt her i helt kurant ærend, men vi ønsker likevel å kunne lukke dem ut av saken, sier Christiansen, som også ønsker å høre om noen har sett hvor denne bilen eventuelt har stått parkert, og når.

Publikum trenger ikke engste seg for at det skal skje lignende type angrep andre steder i forbindelse med denne saken, sier Christiansen.

Gjort med hensikt

- Vi tror at de som har stått bak denne ugjerningen har visst hva de har gjort, det er snakk om voldsom aggresjon i dette tilfellet, sier han. Det skal ikke være noe som tyder på at forbrytelsen er gjort i vinnings hensikt.

Det skal være snakk om to maskerte personer som har utført volden.

Offeret har ikke kunnet fortelle politiet hva som er årsak til at nettopp han ble rammet av aggresjonen.

- Han har vært utrolig heldig, sier Christiansen, og viser til at denne type vold utført mot hodet til folk lett kunne ha ført til alvorligere siktelser for gjerningspersonene.

Politiet kommer til å jobbe videre med denne saken med uforminsket styrke.

Har du tips i saken?

Ring Oppdal lensmannskontor på tlf: 72 40 48 30 eller 02800