OPPDAL: Nå er både supportere, spillere og trenere klare for en spennende høst. Treneren er klar på at det må handle om både fart og presisjon hvis Oppdal skal klare målsetningen om å rykke opp etter årets sesong. De tre lagene som topper tabellen, har alle 20 poeng etter ti spilte kamper. Nå venter en tøff høstsesong.

– Vi har den samme målsettingen, helt klart. I vår så vi at vi både mistet noen sure poeng, mens vi også samlet poeng der utfallet kunne ha vært et helt annet. Skal vi klare målet vårt, må vi både være dyktige og ha litt flaks.

Spillerne har brukt sommerferien godt. I alle fall de siste 3-4 ukene.

– Den siste tiden har kvaliteten på treningene blitt bedre, og det er sånn at vi har vært nødt å legge ned påbud om leggbeskyttere. Det betyr at intensiteten og tenningsnivået begynner å komme på plass, sier Oddli.

– Og formen?

– Det gjenstår jo å se.

De siste ukene har det handlet mye om tempo og pasningsspill på trening.

– Det gjelder å få mest mulig trøkk og best mulig presisjon.

Oddli håper han får beholde så godt som hele stallen også i høstsesongen.

– Det er enkelte som drar, enten på skole eller til militæret. Men jeg håper vi får til at så mange som mulig fremdeles kan komme og spille kamper, sier Oddli.

Han setter også sin lit til Oppdals «12. mann», Apekrattet, også til bortekampene.

– Det begynte å bli virkelig bra liv på hjemmekampene i vår. Det hadde vært veldig stas om de også ble med på bortekamp, sier treneren.

Oppdal gikk til ferie med et klart mål om å toppe tabellen. Men spillerne inntok ferieholdninga litt i tidligste laget, og gikk på 0-6-tap mot Sokna i sin siste kamp.

– Den kampen har vi lagt bak oss nå, sier treneren.

Oppdal ligger i dag på 3. plass på tabellen, med samme poeng som Gimse og Leik på plass nummer en og to.