Kald høstvind, stjerneklart og flomlys. Du får ikke bedre fotballstemning enn det. Oppdal G19 tok i mot Trond 2 til hjemmekamp fredag kveld. Med seier ville oppdalslaget ha vunnet serien sin.

- Kampen var jevn. Vi møtte et godt lag, sier trener Kjell Gunnar Foss til Opdalingen.

Hadde overtaket Oppdal hadde et godt tak på kampen i første omgang og kom til mange store sjanser. Oppdal var heldige som ikke fikk en tidlig scoring i mot, da ballen ble reddet på streken.

Oppdal fikk straffe like etterpå, men den gikk over. Etter 24 minutter kunne de fremmøtte juble og Oppdal tok ledelsen 1-0.

På det tidspunktet var det en fortjent ledelse til hjemmelaget, som hadde presset Trond bakpå gjennom omgangen.

Kom mer med Ut over omgange kom Trond mer inn i kampen. Bortelaget kom til flere gode sjanser uten å få uttelling på dem.

Men så måtte keeper Gunnar Skreen plukke en ball ut av nettet. I det 38. minutt kom reduseringen, og resultatet stod seg til pause.

Et annet lag etter sidebytte I andre omgangen var ikke Oppdal til å kjenne igjen fra første omgang. De ble spilt bakpå av et hardtarbeidene Trond-lag. De tapte dueller og Trond kom stadig på overganger i flertall.

Trond hadde flere sjanser til å score mål. De hadde flere gode skudd og et som gikk stang ut.

Ampert Det ble ampert blant spillerne på begge lag i perioder. Oppdal mente Trond spillerne fikk gjøre som de ville uten at dommeren tok affære. Det var mye rar dømming i andre omgang og flere av spillerne på hver at lagene fikk gule kort.

Like før slutt skjedde det som ikke skulle skje. Trond gikk opp i 2-1 og Oppdal klarte aldri å komme tilbake. Det ble også sluttresultatet.

Det var en skuffet gjeng som forlot kunstgressbanen etter kampen.

- Nå har vi like mange poeng som dette laget, men ligger foran på bedre målforskjell. Vi har to kamper igjen av serien, og vi må nok vinne en av de kampene for å bli seriemester, sa Foss.

Neste kamp for Oppdalslaget er førstkommende onsdag borte mot Tolga-Vingelen/Os-Nansen. Siste hjemmekamp spilles mot Tynset 2 søndag 12. oktober.