Mange i Oppdal og Rennebu ble nok tatt på senga av helgas kraftige snøfall. Tett snødriv skapte kaos på veiene og søndag oppsto det trafikkuhell flere stedet på E6.

Snøen fortsetter å lave ned mandag, men statsmeteorolog Haldis Berge ved Vervarslinga på Vestlandet kan fortelle til Opdalingen at vinterværet ikke vil vedvare resten av uka.

- Vinteren har ikke kommet for å bli. Sent mandag kveld og natt til tirsdag snur vindretningen og det blir mildere. Nedbørsformen går over til regn, opplyser Berge.

Ifølge meteorologen vil det fra tirsdag og frem til onsdag komme mellom to-seks millimeter regn. Temperaturene kan komme opp i fem grader.

Torsdag vil det bli litt kaldere, 2-3 grader, og det kan bli under null grader på fredag. Disse dagene vil det ikke komme store mengder nedbør.

- Det kan bli kjøligere til helga, men det ser ikke ut som det blir nedbør i indre strøk, sier Berge.

Bruk opdalingens interaktive værkart for å sjekke været der du befinner deg akkurat nå.

I samarbeid med fagmiljøet på Adresseavisen har vi utviklet en egen side der våre lesere får siste oppdatering på åtte forskjellige steder i vårt distrikt, interaktivt værkart fra time til time, samt tre dagers langtidsvarsel.