KULTURHUSET: På OPP-revyen lørdag kveld sang han Elvis så det gikk kaldt - eller varmt, alt etter som - nedover ryggen på en svoren Elvis-fan. Etter applausen å dømme, var Kjell Solem og Elvis OPP-revyens klare høydepunkt for mange i den fullsatte salen.

Det var som å høre Kongen selv da Kjell Solem dro til med In the Ghetto og Blue Suede Shoes.

Men OPP-revyen var mye mer enn bare KjellSolem. Omtrent like deler talkshow, musikk og revy. Profesjonelt bundet sammen av redaktør Per Roar Bekken. Han var selv talkshowvert og pratet med flere av kveldens artister, skiløperjenter og årets oppdalsnavn - Ingeborg Donali og Tore Viken - nesten som Skavlan ville ha gjort det.

Revytradisjonen er sterk i Oppdal, og de nåværende revyartistene holder samme lattervekkende nivå som de beste årgangene. Trond Hegdal og revyvennene hans tar de fleste situasjoner på kornet, og dermed slår salen latterdøra opp på vidt gap.

Kjell Solem er allerede nevnt som et musikalsk høydepunkt, men med Erlend Ropstad, Gaute Iversen og alle andre i husorkesteret og blant de inviterte musikkgjestene, var kvaliteten sikret med godt monn.

Alt i alt ble det en kvalitetskveld for to fulle storsaler i Oppdal kulturhus.