TAKK FOR HJELPA: Etter kampen vanket det is, men det var fordi Mari Meslo og de andre jentene på Rennebus J14, hadde hjulpet J16 med spillere.

RENNEBU KUNSTGRAS: Helt fra avspark lå det i lufta at det var hjemmelaget som skulle vinne denne kampen. Rennebu la presset høyt og tok ledelsen ved Mari Nyhaug knapt halvveis i omgangen. Selv om Singsås fikk sine kontringsmuligheter, var Rennebu et hestehode foran gjestene gjennom hele omgangen. Flere mål ville det imidlertid ikke bli.

I andre omgang ble laget toppet med blant andre dagens bursdagsbarn. Om Singsås trodde at de skulle løfte seg etter pause, fikk de føle hva det vil si å ta feil. I omgangens samtlige 35 minutter ble de regelrett rundspilt av Rennebu som innimellom spilte angrepsfotball rett fra læreboka. Etter spill og sjanser kunne det like gjerne blitt dobbelt så mange scoringer som de fem som kom i løpet av omgangen.

Bursdagsbarnet var altså en av flere som virkelig storspilte i andre omgang. Mari brukte likevel ikke så store ord om kampen etter at den var slutt.

Hun var enig i at de hadde et bra lag, ja faktisk et kjempebra lag, og ja, motstanderne ble knust i andre omgang. Fotball er dessuten kjempemorsomt. Laget ligger for øvrig på en klar andreplass i serien, bak Hitra som har en like klar førsteplass.

– Det blir litt fotball nesten hver dag, smilte Mari før hun sluttet seg til lagvenninnene for å få is av Liv Lian Kosberg. Hun var der som trener for Jenter 16-laget, og isen var takk for hjelpa til Jenter 14 fordi de hadde bidratt med spillere til J16 sine kamper når spillerstallen har vært for liten.

Rennebus Jenter 14 består av følgende spillere: Mari Bergsrønning, Maren Grøtte, Marianne Olsen, Ina Katrin Nergård, Mari Nyhaug, Julie Smeplass Haugen, Marte Løfshus, Mari Hårstad, Janne Kvam, Andrea Engen, Stine Eriksen Myhren og Kristine Sørløkk.