OPPDAL: I vårserien ble Oppdal nummer to bak nettopp de velspillende ungjentene fra Verdal. Da hadde de to lagene like god, og nesten identisk hjemmestatistikk. For Oppdal sprakk hjemmestatistikken ettertrykkelig mot verdalsjentene som til slutt vant 7-2 etter å ha ledet 3-0 ved pause.

Det var aldri noen tvil om hvilket som var det beste laget på banen. Likevel skal Oppdals jente ha mange godord for sine prestasjoner. Hjemmelaget kjempet innbitt mot gjestenes mye mer ballsikre og pasningssterke spillere. To ganger i andre omgang ga innsatsen uttelling i scoring. Ida Nordheim sørget for å redusere til 1-3 noen få minutter ut i andre omgang, og Ida Bjørshoel snappet opp et slurvete utspill og satt ballen kaldt og rolig fra spiss vinkel, bak en utmanøvrert verdalskeeper.

Noen av Verdals scoringer var nok av det litt lettvinte slaget, men ingen kan regne med å ha dagen sin hele tiden. På fotballbanen er keeperens dårlige dager urettferdig mye mer synlig, enn når en utespiller er forfulgt av uhell. Når det butter imot, er det viktigste å nullstille seg, og så se framover mot neste kamp.

Det er også et poeng å merke seg at 1. divisjon har bare en avdeling som består av de aller beste lagene i begge trøndelagsfylkene. Vinneren blir kretsmester i Trøndelag.

Om 14 dager, den 12. oktober, får oppdalsjenetene besøk av KIL/Hemne som i hvert fall på papiret skal være en motstander som de kan leke litt med. Før det er det bortekamp mot Aasguten/Fram, og sesongen avsluttes borte mot Orkdal lørdag 18. oktober.

Oppdal J16 stilte med følgende lag mot Verdal: Nathalie Olsen, Ida Nordheim, Rannei Hårstad, Kari Slind, Ingrid Grønset, Ida Mari Dale, Kristine Stulen, Norum Aagård, Eline Solheim, Jeanette Dahle, Marianne Duvås, Ida Bjørshoel, Marit Røhjell, Renate Hindset og Johanne Tande.