De fleste som har eid en Playstation 2 har vært borti vaskebjørnen Sly Cooper. I The Sly Collection er alle tre spillene om mestertyven samlet i en pakke.

Spillene er de samme som ble sluppet til PS2en for fem, seks og åtte år siden. Riktignok med noe oppgradert grafikk. Og jeg ble overrasket over hvor bra spillet ser ut.

Alle tre spill fikk gode kritikker da de kom ut og noe av det som gjør denne pakken så bra er at de tre spillene er rimelig forskjellige.

Sly 1 er et plattformspill av den gamle skolen. Allerede da det kom ut var det et hyggelig gjensyn med fortiden, men det var og er ikke et spill med nok særpreg til å nå helt til toppen av sjangeren.

Oppfølgeren er virkelig den skinnende perlen i samlingen. Sly 2 var et spill forut for sin tid med en åpen verden full av oppdrag. En verden du kunne løpe rundt på takene og utforske i ditt eget tempo.

Det siste spillet i rekken er mer et actioneventyr med mange av de samme elementene som forgjengeren. Dessverre var det ikke like utført, men allikevel et solid spill.

Selv om alle Sly-spillene er relativt enkle vil du få mange timer med spillglede i denne pakka. The Sly Collection burde være noe både for de som vil mimre litt i gode gamle spillminner og de som aldri har prøvd Sly-spillene. Da kan du fort få deg en liten overraskelse.