OPPDAL: Turkoordinator Jon Strand har i den forbindelse laget et nytt nettsted for Fjellturgruppa, der alle som vil kan gå inn, skrive innlegg, kommentere, legge ut bilder og følge med på det som skjer.

Alle turene som presenteres den 15.januar på Oppdal videregående skole, legges ut i kalenderen som alle som blir medlem på siden får tilgang til.

Foreløpig, for å holde spenningen oppe, er det bare presentert to turer og et arrangement på Fjellturgruppas side.

Det er lett for alle som deltar på fjellturgruppas turer, å holde seg oppdatert på denne måten.

Jon Strand har opprettet nettsiden som en sone i Origo. Origo er et nettsted med omtrent 80.000 registrerte brukere i Norge, der norske lokalaviser har delt Norgeskartet inn i supersoner.

Alle som vil kan opprette sin egen sone, så lenge de er registrert.

Oppdal fjellturgruppe

– Vi er veldig fornøyd med utviklingen, det har vært en knallstart, sier konstituert daglig leder i Opdalingen, Nils Martin Tidemann. 20.november ble den nye nettsatsingen sparket i gang i Opdalingen, og nå er det det største lokale nettsamfunnet i Oppdal og Rennebu.

Opdalingen bruker det eneste godkjente måleverktøyet, Norsk Gallups mediebarometer, og kan vise til nøyaktige målinger over brukere. Mediebedrifter som ikke bruker TNS faller ofte ned til femti prosent av oppgitte trafikktall når de konverterer til disse målingene. Det er med andre ord svært nøyaktig.

- Omtrent to tusen unike brukere er hver dag innom Opdalingen og Oppdalspuls, og i desember måned kunne vi glede oss over 400.000 sidevisninger, noe som utgjør 100.000 sidevisninger i uka.

Alle som har mobiltelefon kan registrere seg på Oppdalspuls, alt vi krever er at folk registrerer seg med mobilnummer.

Det er selvfølgelig gratis å opprette soner og være aktive på Origo, som dekker hele Norge.