FOTBALL: A-pressen og TV 2 lanserer nå «Alt om fotball», som skal berike fotballopplevelsen til nordmenn ved gjennomgående tjenester levert på nettet, TV, tekst-TV, mobil og i aviser.

På www.opdalingen.no/altomfotball vil leserne få tilgang til livedekning av alle eliteseriekampene og RBKs kamper. I tillegg blir det statistikk og tilbud om å se tippeligakampene direkte hos TV2.

– Vårt samarbeid med TV 2 gjør at du nå kan se alle treningskamper, seriekamper og cupkamper til favorittlaget ditt i 2009 ved å gå inn på vårt livesenter: www.opdalingen.no/altomfotball, sier kanalsjef Ole Knut Alnæs.

Kombinasjon

Selve livedekningen av kampene vil bli presentert på tilsvarende måte som i fjor. I tillegg kommer enda bedre presentasjon av resultater, prognoser, statistikker og muligheten for å se video fra TV 2.

– Det er kombinasjonen av tekst, tabeller, tippetips, nyhetsartikler og video som gjør at dette blir et meget godt helhetsprodukt for våre brukere. Målet er at brukerne skal finne det aller meste om sine lag og kamper hos oss, sier Alnæs.

På opdalingen.no vil du finne nedtelling til neste kamp, tabeller, statistikk og en rekke andre funksjoner. Disse «boksene» i nettavisen peker videre til avisens livesenter, «Alt om fotball». Her får du løpende tekstdekning, resultatservice, scoringsvarsel, statistikk, prognoser, tipping, eksperttips, avisens egne nyheter, nyheter fra en rekke en rekke andre aviser i A-pressen - og mye mer.

Nett-TV

Det nye og det viktigste grepet for å skape bedre brukeropplevelse, er at forbruker også får kjøpe og se direktesendte fotballkamper, scoringer og høydepunkter fra eliteserien. Tilbud og sendeskjema finner leserne integrert i nettavisenes livesenter. Kamper og høydepunkter vises i et eget pop-up vindu fra TV 2 Sumo.

– Har du behov for utdypende informasjon, tar livesenteret deg med videre til dyptgående statistisk informasjon på nettstedet Altomfotball.no. Og er du på farten, vil du i tillegg kunne følge kampene live på avisens mobile tjeneste, forteller Stig Frode Opsvik, administrerende direktør i A-pressen Interaktiv.