OPPDAL: Olympisk mester i kombinert, Trond Einar Elden, er kjent i Oppdal fra før. Nå ser han fram til å være med i prosjektet som skal ende i tolv leiligheter ved Sletvold. – Jeg kjenner folk som har hytte i Oppdal og jeg har også vært her på samlinger og deltatt i blant annet Oppløpet, sier Elden.

Aktiv familie

Han har tro på prosjektet og vurderer også å kjøpe en leilighet til seg selv.

– Jeg er for tiden trainee i MESTA. Det er foreløpig ikke så godt betalt, men vi får se. Mulighetene for langrenn er fantastiske i Oppdal, smiler han.

Northug har allerede bestemt seg for å kjøpe en leilighet. 21-åringen får kanskje ikke tid til å bruke den så mye selv. I alle fall ikke enda.

– Jeg har en veldig aktiv familie. De er glade for å få tilgang på ei hytte i Oppdal. De kommer sikkert til å bruke den mer enn meg. Det er også mulig at jeg leier ut, når vi ikke bruker den selv, sier Northug.

Flere interesser

Det er Terje Haugan som har fått Northug og Elden med på prosjektet.

– Terje har vært sponsor for meg helt siden jeg var liten gutt. Jeg stoler på han og da han nærmest la dette prosjektet i hendene på meg var jeg ikke i tvil om at jeg ville bli med. Å ha andre interesser utenom sport er bare sunt. Det er godt å kunne ha noe mer enn bare det å gå fort på ski å engasjere seg i, sier landslagsløperen.

Fire eiere

Det er fire eiere selskapet som har fått det treffende navnet Rykket Gård AS. Han som er mest kjent for sitt fantastiske rykk eier 30 prosent. Det samme gjør eiendomsinvestorene Terje Haugan og Ketil Fjerdingen. Trond Einar Elden eier 10 prosent av aksjene i Rykket Gård AS.

Vidar Stene fra Notar skal ta seg av salget av leilighetene. etter palen blir det byggestart våren 2008 og ferdigstillelse i oktober/november 2008.