Oppdal: Opdalingen skrev for noen dager siden om familien fra Stavanger som hadde mistet katten sin Leo på siste dag i vinterferien i Oppdal. De hadde vært på hytta i Oppdal, men ved avreise var katten Leo som sunket i jorden.

Familiefar Øyvind Loennechen tok kontakt med lokalavisa som naturligvis straks tok saken. Leo ble til slutt funnet av familiens bestemor, katten satt utenfor hytta ventet, da bestemor tok turen opp for å hjelpe til å lete etter den. Familien melder at Leo er i god behold og kjempeglad for å kunne sove inne igjen.

Familien retter en stor takk til Oppdals egne «pet detectives» Elin Tove og Siri Dyveke Hoel, deres familie og venner som har lett sent og tidlig hele uka, lokket og satt ut mat, samt mange andre snille mennesker som har observert han og meldt fra.

– En stor takk også til dere i Opdalingen, Opp, Dyreklinikken, Oppdal Booking, heisene, Oppdal taxi, Oppdal hund & kattepensjonat, Kulturhuset, Geir Hallert, Hytteforeninga, gårdene i nærheten, Sletvold og mange andre snille oppdalinger, dere har vært helt fantastisk hjelpsomme og imøtekommende, skriver Øyvind i en e-post.